Rabu, 8 Disember 2010

Keadaan Kesihatan Nik AjiS Lo Nih,Dah Mula Ok..!!!,Biasa SakiT Tua - Nik Abduh SaudaGaR Pam MinyaK

Ayahnda AmBo Sihat Dan Alhamdulillah Kesihatan Semakin OK.BiasoR Lah Orghe Tua,Sakit-Sakit Sendi Sentiasa Ada.Begitulah Kata-Kata Abduh Salah Sorang Anak Tok Guru Yang Merupakan Seorang Hartawan Dan Saudagar Muda Di Kelantan Yang Kini Mempunyai Sebuah Pam Minyak Di Pulau Melako,Hanya 500 Meter Dari Rumah Orang Tuanya Di Sini.

Semalam Memang BetoL Ayahnda Ambo Di Hantar Ke HospitaL DengaN Ambulance Setelah Mengalami Sakit Sendi Dan Lelah Yang Mula Di Kesan Pada Tengah Hari Kelmarin.Setelah Berbincang Anak Beranak,Kami Menghantarnya Ke HospitaL Untuk Mendapatkan Rawatan Yang Sewajarnya Dan Di Masukkan Ke DaLam ICU.Menurut AbduH Juga,Setakat Takdis Ramai Yang Datang Melawat Termasuk Beberapa Kenalannya Dari Luar Kelantan.

"SyukuR Dan Terimo Kasih Kepada Semua Rakyat Yang Mendoakan Kesihatan Ayahnda Ambo,Dan Insyaallah Kesihatannya Akan Segera Pulih Dan Dapat Menumpukan Kembali Dengan Tugas Yang Ada".

Alhamdulillah Rakyat Kelantan Semuanya Prihatin Tentang Kesihatan MB.Harap Pejabat Menteri Besar Dapat Keluarkan Kenyataan Rasmi.Rakyat Bimbang Dengan Tahap Kesihatan Tok Guru

Persoalan Bagi AmBo Em JaY : Selain daripada Hussam Mussa Yang Datang Melawat,Nik Amar Tak Datang Menjengok Ker..??,BiasaLah Sekarang Musim Melobi Tok GhuRu Untuk Pertimbangan Ke Jawatan MB.Hussam Banyak Di Kenali Sebagai Touke Kambing Jampnasari Dan Nik Amar Tersohor Dengan Mulut LezeR.Apopun,Berebut Lah Puok-Puok Demo..!!!,Make Lah Pitis HasiL RakyaT Tuhh..!!!.

Kepada Hussam Dan Nik AmaR,Jange RaliK Nak BerebuT.Tok GhuRu Masih Ada CokoH Lagi.Tak Baik Dan Berdosa.Nanti Ramai RakYat yang Akan Kata... 

"Celako,Celako CelakO..!!!"

1 ulasan:

  1. Sekadar menipu untuk mendapat belas-kasihan orang yang buta.

    BalasPadam