Sabtu, 29 Januari 2011

Bila Dia Nak Bersumpah..???.Jangan Cuba Nak Berdalih Lagi...!!!.

Selaku Rakyat Kelate,Terkejut Jugak MJ Apabila Pagi Sabtu Yang Cerah Di Bomi Kelantan,Kami Dikejutkan Lagi  Dengan Pendedahan Demi Pendedahan Oleh Keluarga Terdekat Mangsa Zina Yang Hangat Diperkatakan Bilamana Ianya Berlaku Pada Salah Sorang Wakil Rakyat YB Selinsing Di Pasir Putih Kelantan.

Untuk Pengetahuan Jugak,Malam 18Hb Malam Kami Disini Dikunjungi Jugak Oleh Saudara Mat Sabu Bilik 121 Bergandingan Dengan Haji Omar Salah Sorang Wakil Rakyat Kelantan (Adun Perupok) Yang Sama Menghadapi Kes Seumpamanya.Dikelantan Adun Selinsing Dan Perupok Dari Parti Pas Masing-Masing Berhadapan Kes Tersebut (Zina Dan Peruntuh Rumahtangga).

Pada Malam Tersebut Jugak,Selepas Kuliah Solat Maghrib Berlangsungnya Ceramah Membarisi Mat Sabu Dan Hj Omar Yang Dihadiri 400 Orang Termasuk Pihak Polis Dan Keselamatan.

Macam Biasa Dalam Ceramah Tersebut Hj Omar Tetap Menafikan Sekerasnya Bahawa Beliau Langsung Tidak Mengenali Pasangan Skandalnya Kerana Dalam Masa Yang Sama Beliau Punyai Ramai Anak Angkat Dan Sebagai Ahli Politik Perkara Seperti Kritikan Dan Tohmahan Udah  Biasa Dan Menjadi Asam Garam,Tambahan Pulak Ianya Diteguhkan Lagi Oleh Si Celako Mat Sabu Kononnya Dia Dulu Begini Jugak Di Fitnahkan.

Tak Lain Dan Tak Bukan,UMNO Yang Fitnahnya.Kah Kah Kah Kah....!!!.

Kepada Tn Hj Omar,Beranikah YB Dato Bertindak Sebegini Sebagaimana Yang Dilakukan Oleh Ustaz Saidi Hussain Yang Kini Mula Dilebelkan "Ustaz Umno" Oleh Mereka Dalam Setiap Ceramah Pas.Difahamkan Juga,Ustaz Saidi Rela Junjung Al-Quran Untuk Membuktikan Bahawa Memang Benar Kejadian Tersebut Berlaku Dalam Keretapi Dan Dia Salah Sorang Yang Menangkapnya.Dalam Berkeadaan Perempuannya Bertuala Merah Dan Lelaki....Hehehehehe.

Beginilah Jadi Bila Isu Khalwat Yang Mana Telah Pun Di Lindungi Oleh Nik Ajis Nik Mat Menteri Besar Kelantan Bila Mengetahui Yang Anak Buahnya Telah Pun Berkhalwat.Kenapa Dilindungi YB Selising Saiful Bahri?Adakah Dalam Hukum Islam Ia Mengamalkan Sifat Pilih Kasih,Orghe Tok Ghuru Tak Apa Dan Yang Lain Berdosa...???.Memang Celako Lah Kalau Begini.

Cuba Tengok Layan Video Nih.Penafian Oleh Tok Guru Sehingga Ustaz Saidi Berani Hati Dan Diri Junjung Al-Quran Kononnya Ianya Benar-Benar Berlaku Yang Terus Dinafikan Oleh Tok Guru.


Berbalik Kepada Isu Yang Sama Berlaku Pada Adun Perupok,Sampai Bila Hj Omar Mahu Menipu Dan Mengautar Kami.Kononnya Membawa Mat Sabu Bilik 121 Untuk Membuat Penafian Disini,Apa Hj Omar Ingat Kami Tak Mengetahui Perkara Sebenar..??.Cuma Kalau Boleh Jawablah Beberapa Soalan Mudah Dibawah :-,
 1. Walaupun Betol "Guru J-Qaff Tersebut Anak Angkat Kamu",Sejauh Mana Perhubungan Tersebut Sehingga Menimbulkan Syak Si Suami Pada Peringkat Awal Sebelum Bercerai Berai.
 2. Siapa Manusia Yang Bernama Mubarak
 3. Semasa "Dia" Masih Dalam Ikatan Suami Isteri,Berapa Modal Permulaan Perniagaan Bundle Perabut Di Berikan Oleh Kamu Wahai Hj Omar.
 4. Dan Kini,Kami Rakyat Tahu Selepas Banyak Penggal Berjawatan YB Perupok,Aset Tanah Dan Rumah Terang-Terangan Kamu Miliki,Walaupun Penampilan Sederhana Seperti MB Kelantan Kini.Syukur Alhamdulillah Dengan Razeki Allah Taala.Dan Kenapa Sebidang Tanah Yang Diberikan Atas Nama "Cinta Dan Hubungan" Dinamakan Pula Atas Nama Kakak Si Guru J-Qaff Tersebut.Nak Menyamarpun Agak-Agaklah Yb Wehhh...!!!.
 5. Sedar Tak Hj Omar Dengan Layanan Berlebihan Pada "Guru J-Qaff" Tersebut Sehinggakan Menimbulkan Syak Dikalangan Anak Beranak.Takkan Ambo Nak Taip Kan Jugak Disini.Hehehehhe...
Andaikata Ianya Salah Dan Satu Tuduhan Untuk Menjatuhkan Karier Politik Beliau,Dengan Tangan Terbuka Kami Rakyat Kelantan Serta Ramai Pengundi Perupok Mencabar Hj Omar Untuk Menafikan Hanya Lima Perkara Diatas Sebelum Persoalan Yang Lain Pula Ditanya.Ada Berani Buat Seperti Gambar Dibawah..???.

Walaupun Perkara Benar Ini Berlaku Di Selinsing.Berani Tak Hj Omar Berbuat Seperti Gambar Diatas Dan Menyatakan Bahawa,"Ambo Tidak Mengenali Dan Tak Punyai Apa-Apa Hubungan Dengan...........,Dan Kalau Ambo Menipu Maka Bala Dan Musibah Yang Besar Berlaku Pada Ambo Dan Seluruh Keluarga".
ADA BERANI.....!!!

Sesungguhnya MJ Tunggu Penafian Sebelum Banyak Lagi Yang Kita Utarakan Kerana Apa,Bukan Untuk Fitnah Dan Menjatuhkan Insan Lain Tetapi Untuk Memberitahu Bahawa Inilah Sifat Sebenar Pemimpin Pas Dan Gurunya Yang Sentiasa Menampakkan Keindahan Di depan Mata Rakyat,Tetapi Dibelakangnya Dipenuhi Dengan Tahi Dan Najis...!!!.Jijik Dan Kotor.


SESUNGGUHNYA,
Ingat Pas,Ingat Zina.Ingat Adun Perupok Ingat Handphone Mangsa Perempuannya Yang Hilang.Kerana Didalamnya Macam-Macam Ada...Macam AstroO...Keh Keh Keh Keh Keh...!!!.


4 ulasan:

 1. jangan bagi muka.bongkar aje.rais yatim..??

  BalasPadam
 2. SIKIT PUN AKU TAK TERKEJUT. KALAO KORANG TENGOK HARAKAHDAILY MANA ADA IKLAN LAIN SELAIN UBAT KUAT.

  MEMANG INILAH TUMPUAN DIA ORANG.SEBAB ITU DIA ORANG KENA TUNJUK ALIM. INI WAYANG. ISTILAH PSIKOLOGINYA IALAH
  ' HELAH BELA DIRI '.

  BENDA BENDA BEGINI SEBAIKNYA DENGAN SEGERA DIDEDAHKAN SUPAYA IA TAK MEREBAK KEPADA ORANG LAIN.

  BalasPadam
 3. Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam
 4. Tahniah. tuan telah menjalankan tugas yang di amanahkan demi perjuangan Agama,Bangsa dan Negara. Manusia bertopengkan Islam harus dihukum dengan setimpalnya, ingatlah allah tidak pernah tidur.... teruskan desakan dan tekanan kepada mereka yang memperalatkan agama ini agar yang benar akan menjelma.

  BalasPadam