Khamis, 13 Januari 2011

Insyaallah Moga Kesihatannya Makin StabiL.

Malam Ini,Ramai Rakan Blog Mengutarakan Perihal Ummi Hafilda Menyaman Puak-Puak Pakatan Haram Yang Kini Makin Celaka Dan Dalam Masa Yang Sama Bekerja Kerasnya Bloggers Pakatan Haprakk Yang Mengutarakan Keadaan ADUN Merlimau Melaka Yang Kononnya Kini Tenat Kerana Terkena Serangan Jantung.
Binatangnya Puak Pencacai Pakatan Haram Nih,Mungkin Sentiasa Mendoakan Hanya Yang Buruk Sahaja Kepada Pemimpin Yang Tak Disukai Mereka Ataupun Dahaganya Untuk PRK Diadakan.Memang Hampas.Kononnya Pejuang Islam Tapi Perangai Lebih Bersifat Macam Seetannn...!!!.

Menurut Cerita Yang Sahih Tentang Adun Ini Juga,:-

MELAKA 13 Jan. – Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Merlimau, Datuk Mohamad Hidhir Abu Hasan dimasukkan ke Hospital Putra di sini hari ini selepas mengalami serangan jantung.

Beliau yang juga Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Desa dan Pertanian negeri kini ditempatkan Unit Rawatan Kardiologi (CCU) bagi mendapatkan rawatan lanjut.

Pemandu peribadinya, Hassan Rahim berkata, Mohamad Hidhir mengadu sakit dada ketika berada di Japerun Merlimau kira-kira pukul 1 petang ini.

“Sebaik beliau mengadu sakit dada, saya terus membawanya ke Hospital Putra untuk membuat rawatan tetapi doktor terpaksa menahannya untuk rawatan lanjut,'' katanya ketika dihubungi di sini.Katanya, beliau sering mengadu sakit dada sejak pulang dari Taiwan baru-baru ini.

Sementara itu menurut jurucakap Hospital Putra, keadaan Mohamad Hidhir dilaporkan stabil sejak dimasukkan ke ICU petang ini.

Selaku Seorang Melayu Dan Beragama Islam,Sama-Samalah Kita Berdoa Agar Kesihatannya Makin Pulih Untuk Kembali Dan Terus Berkhidmat Untuk Masyarakat Yang Diwakilinya.

Insyaallah Moga Kesihatannya Bertambah Baik.Aminnnn...

Tiada ulasan:

Catat Komen