Rabu, 4 Mei 2011

Hadiah Untuk Semua Dari Kerajaan Tok Ghuru.Ingat Tok Ghuru,Ingat Juga Pada Pokok DEPU..!!!

Kepada semua saing sobbat rakan Facebookers' Dan Blogger's,Kawe dah tunaikan janji demo untuk mendapatkan gambar terbaru tentang rupa bentuk terbaru Tokong yang Terbesar di Asia Tenggara yang sememangnya berada di Bachok,13 Km dari kediaman Tok Ghuru MB Kawe,dari Pulau Melako.

Tapi ramai yang tak percaya tentang kewujudan tokong-tokong tersebut terutama sekali mereka yang bodoh dan bersifat bebaL menyokong perjuangan Parti Bulan.Untuk pengetahuan juga,pembinaannya makin di perbesarkan lagi dari keluasan yang ada sekarang.Kalau search melalui Google biasanya gambar-gambar lama yang telah diedit dan diubahsui yang akan muncul.

Sebagai bahan penulisan,nih dia gambar-gambarnya.Kalau nak yang real,jom kita pakat gi jale-jale di Bachok dan santai di Pantai Irama.Ramai awek-aweknya yang comel-comel belaka..Hahahaha..
Itu hanya di Bachok,yang Di Tumpat,Pasir Mas Dan Pasir Putih akan di berikan juga.hehehehehe
KELANTAN NEGERI SERAMBI MEKAH KER......

SERAMBI TOKKONG BAKALI....

TAKKKBIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....

3 ulasan:

 1. Wooowwww...!!!.biar betol bro.
  aku ingat tak ada semua benda karut ni kat sana.biasalah kelantan kan negeri islam dalam semenanjung nih.tok guru memang kelas...

  BalasPadam
 2. Beutul aku pun pernah tengok tokong tesergam di tepi jalan dekat pasi mah.. besar weh. Terkejut beruk aku.

  BalasPadam
 3. cibai betoi kerajaan kelantan.kawan kat sini mati2 percaya tiada semua tuh.memang sah lah pas kini semakin karut bersama pakatan.gilerr

  BalasPadam